2021. október 28., csütörtök

W46 IWO okosóra (fehér) - Jelenlegi ára: 15 990 Ft

Eladó a képen látható W46 IWO okosóra (fehér). A termék új
Az IWO W46 az Apple Watch 5-höz hasonló elképesztő dizájnt kapott, a test vékony és könnyű, cinkötvözetből készült, szélein ívelt, sima felülettel, vékony a keret, a képernyő pedig szinte kinyúlik. Az óra mérete 44 * 38 * 10, 7 mm, súlya 50 g.
Az alsó burkolaton a tápcsatlakozó nélküli érzékelők találhatók, mert vezeték nélkül tölthető.
Ami a kijelzőt illeti, az IWO W46 okosóra nagy, 1, 75 hüvelykes, 2, 5D üveggel ívelt színes TFT képernyővel rendelkezik, és 320 x 385 pixeles felbontással készült a jobb kontraszt, valamint az éles és tiszta kép érdekében, teljes érintés támogatással. Ezenkívül növelheti a fényerőt a jobb láthatóság érdekében a nap alatt.
A W46 okosóra különféle egészség- és fitnesz-érzékelőkkel van felszerelve, például g-érzékelővel, pulzusmérő EKG-val, vérnyomásmérővel és véroxigén-monitorral.
 
A készülékben található egyéb egészségügyi funkciók, a hőmérő szenzor és az alvásfigyelő, amely automatikusan figyeli az alvás minőségét és ellenőrzi a könnyű és mély alvást, valamint az alvási órák számát. Lépésszámlálóval is rendelkezik, és lehetővé teszi a nap folyamán elégetett kalóriák szabályozását és becslését.
Fitneszhez válasszon különféle sportolási módok közül, például gyaloglás, futás, kerékpározás, ugrás, hegymászás, úszás és még sok más.

Jelenlegi ára: 15 990 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 12:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése