2019. október 29., kedd

Samsung s6 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

súlya:
1 kg
Kijelző színfelbontása:
RAM memória:
Hálózat:
Processzormagok száma:
Operációs rendszer:
Kivitel:
Tulajdonságok:
Állapot:
Kijelző mérete:
Mobiltelefon típusa:
Az eladó nyilatkozott, hogy a termék eredeti Samsung S széria.
SAMSUNG S6 sm-g920f, 8magos, 3gb ram, QHD super amoled
Eladó a képeken látható
Samsung sm-g920f S6
A Samsung Galaxy S6 SM-G920F műszaki adatai és jellemzői: ez egy 5, 1 hüvelykes (129, 2 mm) készülék, QHD 2560 x 1440 képernyőfelbontással. A telefont az Exynos 7420 soc tápellátja, négymagos 1, 5 GHz-es és négymagos 2. 1-vel. GHz-es konfiguráció. A memória 3 GB, a készüléket 32 GB, 64 GB, 128 GB (UFS2. 0) belső tárolóval és külső memóriával gyártották. A Galaxy S6 gyorsulásmérővel, barométerrel, ujjlenyomat-érzékelővel, giroszkóp érzékelővel és geomágneses érzékelővel rendelkezik. Jelentős funkciók között szerepel a Samsung Pay (MST), Samsung KNOX, S-Voice, Samsung Pay (NFC) . A készülék mérete 143, 4 x 70, 5 x 6, 8 mm, súlya 138 g.
Gyártó: Samsung
Modell: G920F Galaxy S6
Leírás:
Tökéletes kialakítás
Üvegfúvók és fémművesek munkái ihlették a Samsung Galaxy S6 fém és üveg kialakítását. Élvezze a lenyűgöző ívelt formák nyújtotta magával ragadó élményt, és az üvegfelületeken megjelenő káprázatos színeket.
Továbbfejlesztett fényrekesz, élesebb képek
A Samsung Galaxy S6 hátsó és előoldali kamerája is nagyobb felbontású és F1. 9 fényrekeszű, így bármikor tökéletes képeket készíthetsz. Nyomd meg kétszer a középső gombot, amikor a kamerát szeretnéd használni és így nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem.
Gyors töltés
Soha többé nem kell aggódnod az akkumulátor töltöttsége miatt, hála a Samsung Galaxy S6 ultragyors feltöltésének, mely másfélszer olyan gyors, mint az előző modellek esetében. Egyszerűen csatlakoztasd a Samsung Galaxy S6-ot egy kompatilis töltő padhoz , hogy vezeték nélkül feltölthesd.
Páratlan teljesítmény
A Samsung Galaxy S6 szupergyors bekapcsolási idejével és alkalmazások futtatásával a készülék mindig hatékony és lenyűgöző teljesítményre képes. A 64 bites operációs rendszer, az LPDDR4 és a továbbfejlesztett GPU még megbízhatóbb teljestményt nyújt, amellyel gördülékeny multitasking élményt élhetsz át.
Lenyűgöző kijelző
Az 5, 1" Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED kijelzővel a Samsung Galaxy S6 mindig tökéletes látványélményt nyújt és kültéren és beltéren is kiváló tisztaságú képet mutat. A továbbfejlesztett fényerőnek és pixelsűrűségnek köszönhetően bárhol lenyűgöző képeket készíthetsz.
Fokozott biztonság
Élvezze a példátlan nyugalmat a Samsung Galaxy S6 három hatékony biztonsági megoldásával: KNOX, ujjlenyomatolvasó és ideiglenesen generált kártyainformáció, mely virtuális kódolással nyújt biztonságot.
Smart Manager
Az új Smart Manager alkalmazás segítségével egyszerűen ellenőrizheted a fontos információkat az akkumulátorral, tárhellyel, RAM és biztonsági beállításokkal kapcsolatban. A Quick Check funkcióval ugyanakkor könnyedén eltávolíthatsz felesleges adatokat, mellyel javíthatsz a teljesítményen.
A képeken látható állapotban került hozzám ! Előéletéről semmit sem tudok !
IMEI száma: 354314/08/700113/4
Teszteletlenül hibásként alkatrésznek árulom ! Tartozékok nélkül ! Esztétikailag viharvert (törött)

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-04 13:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése