2019. október 29., kedd

Fisher Price-Amazing Animals interaktív Noé bárkája-állatok,hangok és fény,nagy méretű,gurul - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Fisher Price- Amazing Animals interaktív Noé bárkája- 4 állat, hang és fény-nagy méretű, gurítható
A játék első látásra elnyeri a kicsik tetszését és órákra leköti a figyelmüket.
A nagy méretű piros hajó kerekeinek köszönhetően gurítható, tolható. A szép kivitelezésű hajón 2 aranyos állat (papagáj és teknős) is helyet kapott, melyek fixen rögzítettek( nem vehetők le), de mozgathatók és hangot adnak. A színes golyókat rejtő gömb forgatható és közben világít. A hajó oldalán lévő ablakok nyithatók. Noé bárkája 5 különböző kedves dallamot zenél, állathangokat és tengermorajlás szerű hangot is ad.
A hajón lévő állatok( tetszés szerint levehetőek, visszatehetők így önálló játékként is hosszan tartó szórakozást nyújtanak. Fejük, végtagjaik tekergethetőek, mozgathatóak (közben kattogó hangot adnak), különböző formájú talpaik vannak, és rágható füleik.
A Fisher Price interaktív játék jellege lehetővé teszi a hosszan tartó szórakozást.
Játék közben fejlődik a gyermek finom motorikája, logikai gondolkodása, memóriája. Mindemellett fejleszti a készségeit és elsajátítja a hangok, formák és színek közötti kapcsolatokat megértését.
Jó állapotú és tökéletesen működik.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-19 08:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése