2022. november 2., szerda

Tennesse Williams-gyűjtemény (5DVD) Marlon Brando, Paul Newman, Warren Beatty - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Magyar feliratos mindegyik film
A Streetcar Named Desire (1951) A vágy villamosa (Elia Kazan)
Összeomló életéből New Orleansban lakó terhes húgához, Stellához menekül egy régi déli család tanárnővé lett sarja, Blanche, s ott sógora kollégáját, Mitchet szeretné férjül. Sógora, Stanley azonban leleplezi korábbi züllött életét...
Tennessee Williams 1947-ben íródott darabja Stanley és Blanche, a durva valóság és a csalódások teremtette álomvilág kétségbeesett küzdelméről szól. Elia Kazan rendezésében lett átütő siker a Broadwayn és került később filmvászonra a színpadi előadás szenzációs felfedezettjével, Brandóval együtt, aki erotikus kisugárzását és kirobbanó temperamentumot vitt a lengyel bevándorló brutális figurájába.
Sweet Bird of Youth (1962) Az ifjúság édes madara (Richard Brooks (I))
Chance Wayne, a könyörtelen és törtető ifjú színész visszatér a városba szeretőjével, a leszállóágban lévő filmdívával, aki azzal hitegeti a fiatal férfit, hogy bevezeti a filmipar világába. Wayne azonban más célokat is szem előtt tart: vissza akarja szerezni korábbi barátnőjét, akinek édesapja - egy korrupt politikus - megesküdött, hogy egyszer még leszámol Wayne-nel, amiért elhagyta az áldott állapotban maradt leányzót.
Cat on a Hot Tin Roof (1958) Macska a forró bádogtetőn (Richard Brooks (I))
A gazdag ültetvényes hírében álló Big Daddy Pollitt 65. születésnapját ünnepli. Ez a születésnap azonban nem felhőtlen - az orvos nem sokkal korábban állapította meg a férfiról, hogy rákos. Pollitt két fia, Brick és Gooper családjukkal együtt érkeznek felköszönteni apjukat. Gooper látszólag mintafiú: ő és felesége, Mae már számos unokával ajándékozták meg az öreget, így titokban arra számítanak, hogy nekik jut majd az örökség. Big Daddy kedvence azonban mégis inkább Brick, aki életvitelével éppen ellentéte bátyjának: mióta legjobb barátja öngyilkos lett, szüntelenül iszik és feleségétől is elhidegült, akiről azt gyanítja, hogy megcsalta őt. A születésnapon régi sérelmek, mély érzelmek bukkannak elő és a néző előtt kirajzolódik egy család drámája.
The Roman Spring of Mrs. Stone (1961) Tavasz Rómában (José Quintero)
Az özvegy Karen Stone dúsgazdag és gyönyörű, színésznői sikerei azonban már csak emlékek. Egyedül él luxuslakásában, amelynek ablakai a római lépcsőkre, romantikus találkák helyszínére néznek. Várakozik, míg egy napon be nem mutatják neki a jóképű Paolót.

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2022-11-03 01:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése