2022. október 12., szerda

GREEN BURRY égetett karamell antikolt valódi bőr, sportos táska - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

GREEN BURRY égetett karamell antikolt valódi bőr, sportos táska
A táska feltűnően szép, prémiumkategóriát képvisel. Minőségéért a márkanév a garancia.
A Táska...!
Vastag, erős, jótartású antikolt valódi marhabőrből készült különleges táska. A Greenburry Vintage sorozat antik hatást keltő ikonikus darabja, mely ötvözi a hagyományos stílust a modern elemekkel. A kollekció minden bőrtáskája valóban kézzel készült (ez is) , így minden darab egy-egy műalkotásnak számít. Amolyan "futkosós", mindennapi használatra való, "masszív" darab. Vannak bőrök, melyeknek jól áll az idő múlása, mert minél öregebb, annál patinásabb, mívesebb. Mint az öreg bor.... minél idősebb, annál zamatosabb, ízesebb.   Ez a táska ilyen....! Elnyűhetetlen, strapabíró, örök. Sportos fazon, melynek szépségét a különlegesen szép szín és az antikolt réz-szín fémkiegészítők adják. Égetett karamell... pörkölt cukor egy csepp tejjel... karamell csurgatott hársmézzel... barna egy csepp sárgával... grillázs. Azoknak ajánlom, akik szeretik a sportos stílust, szeretik a sportos eleganciát.
Használt, de nagyon jó állapotú, szemet gyönyörködtető darab. A használat nyomai azért nem feltűnőek, mert a táska antikolt bőrből készült, így a felszíni karcok teljesen "belesímulnak" a környezetbe. A hátoldalán "térképszerű" rajzolat látszik, mely valószínűleg egy esős megázás "víznyomait" őrzi. A táska egyik vállpántján a bőr berepedt. Funkciójában nem zavarja a pántot, mert a vastag marhabőr csak kis részen sérült, s ezt a részt is összefogja az erős cérna.
Nagy méretű, tágas belső tere sok tárolóhelyet tartalmaz. Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő belső tere sok mindent "elnyel". Egyterű belsejében egy nagyméretű, cipzáros irattartó rekesz, s egy kisebb nyitott, bőrrel szegélyezett zseb is helyet kapott. Kívül, a táska elején egy jókora "fedeles" rekesz került kialakításra. Mögötte, s a táska hátoldalán is egy-egy jókora cipzáros tároló található.
A bélése kávébarna erős, vászonszerű textil GREEN BURRY márkanév-feliratokkal. A táskatest cipzárral záródik.
Magassága:              30 cm.
Szélessége:              40 cm.
Mélysége:                10 cm.
Fülének hossza:       85 cm (fix).


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2022-10-13 02:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése