2022. szeptember 14., szerda

Permas exkluzív 2 személyes vízálló kanapéhuzat Szürkés kék színben - Jelenlegi ára: 9 890 Ft

Hangolja tökéletesre nappaliját a vízálló kanapéhuzattal
A huzatok kellemes; puha anyagból készülnek; plasztikus mintával és nagyszerűen illenek minden kanapéra. Az egyszerű; de eredeti dizájn garantálja; hogy modern és klasszikus belterekbe egyaránt kiválóan illik. Anyagának köszönhetően könnyen karbantartható és tisztítható.
Kanapévédő huzatjainkat 2 méretben vásárolhatod meg; 2 személyes kanapéra és 3 személyes kanapéra egyaránt. Több színből választhatod ki a számodra megfelelőt. Legnagyobb előnye; hogy megvédi bútoraidat a mindennapos használatból eredő sérülésektől; kopástól; valamint szennyeződésektől. Ha kisállatot tartasz; akkor a cicák és kutyák hulló szőre; tappancs nyomai ellen is kiváló.
A praktikus fotelhuzatok megvédik a foteljét a szennyeződésektől és károsodástól; esetlegesen új sármot kölcsönöznek neki; ha a régin már meglátszik az idő vasfoga. Bútora új megjelenést nyer; Ön pedig egy gyönyörű és praktikus kiegészítőt otthona belterébe. A csomagban található merevítő szivacsokat egyszerűen betolhatod a bútor réseibe; ezáltal feszesebben simul rá az anyag.
A családi élet központját jelentik a legtöbb helyen a nappali bútorok; ezért fontos; hogy a fotel és a kanapé épségét minél tovább megőrizzük. Ennek legfontosabb eszköze a kanapévédő huzat. Kisgyermekes családoknak és kutya vagy macska gazdiknak egyaránt a lehető legjobb megoldás egy egyszerűen levehető; akár kisebb karmolásokat is elbíró; mosható kanapévédő.
Tulajdonságok:
Szín: Szürkés kék
Anyaga: poliészter; spandex
Méret: 125-150 cm x 170-190 cm
Vízálló

Jelenlegi ára: 9 890 Ft
Az aukció vége: 2022-09-15 00:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése