2022. augusztus 15., hétfő

Ovulációs teszt – normál érzékenység (25 mlU/ml) - Jelenlegi ára: 130 Ft


Normál érzékenység (25 mlU/ml).
Használati utasítást minden megrendeléshez mellékelünk.
A borítékon semmi nem utal a csomag tartalmára, diszkréten postázzuk.
 
Leírás
Ovulációs tesztcsík otthoni használatra, a vizelet LH (luteinizáló hormon) szintjét mutatja ki. Minden csík egyszer használatos, a következő tesztelésnél új csíkot kell használnod.
A menstruációs ciklus hossza határozza meg, hogy egy cikluson belül mikor érdemes a tesztelést elkezdened. A mentruációs ciklus hossza az első vérzés napjától a következő menstruációs vérzés első napjáig tartó időszak, ez általában a 23 és 35 nap között van, átlagban 28 nap. Az ovuláció általában 12-16 nappal a következő menstruációs vérzés kezdete előtt történik, de ez ciklusonként változhat. A legnagyobb valószínűsége a teherbeesésnek a az ovuláció napja és az azt megelőző nap, de a megelőző néhány napban is lehetőséged van teherbe esni, ezért érdemes a ciklus félidejét megelőző 3. napon elkezdeni az ovulációs tesztelést.
A vizeletet minden nap közel azonos időpontban érdemes gyűjteni, előtte 2 órával igyál kevés folyadékot. Fontos, hogy az ovulációs tesztet NE reggeli vizeletből gyűjtsd, ugyanis a LH mennyisége a reggeli órákban alacsony, napközben termelődik.
A tesztelés folyamata:
Mindig friss vizeletet használj, fogd fel egy vizeletgyűjtő edénybe.
Vedd ki a tesztcsíkot a tasakból.
A tesztcsíkot függőlegesen mártsd bele a vizeletbe a csíkon jelzett nyilak irányába, a MAX feliratú vonalig, minimum 5 másodpercre.
Emeld ki a tesztcsíkot a vizeletből és fektesd egy vízszintes felületre.
10, de maximum 15 percen belül olvasd le az eredményt.
A teszt kiértékelése:
Pozitív: Két piros csík jelenik meg a tesztlapon, a teszt csík színe erősebb vagy legalább ugyanolyan színű, mint a kontroll csík.   Ez azt jelenti, hogy az LH szint emelkedett,   azaz 24-26 órán belül várható a peteérés. Az együttlétet az első pozitív nap estéjére vagy másnap reggelre érdemes időzíteni.
Negatív: A kontroll csík színe erős, a teszt csík színe nem látható vagy halványabb, mint a kontroll csík. Ilyen esetben a következő napon is tesztelni szükséges.
Eredménytelen: Nem jelenik meg a kontroll-csík 15 percen belül, ilyen esetben új tesztet kell elvégezned.
johetababa. hu

Jelenlegi ára: 130 Ft
Az aukció vége: 2022-08-16 03:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése