2021. november 30., kedd

Diesel - Only the Brave Tattoo (125ml) - EDT - Jelenlegi ára: 20 394 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Az Only The Brave gyűjtemény egy másik kiadással bővült 2012márciusában. Az új Only The Brave Tattoo a jellegzetes flakonban  (üveg, mely  ököl alakú), kapható , sötét árnyalatban, az Only The Brave Tattoo  felirat "La Graffiti" stílusban íródott. A külső csomagolás remekül megy a flakon dizájnjához.
Illatai: az alma nyitja a lendületes kompozíciót, melyet a szív illatban a zsálya követ, valamint a bors, míg az alap borostyánból, benzoinból, dohányból és pacsuliból áll.
Rosso maga is szereti a tetoválásokat, legendássá vált kézfején az RR tetoválás, mely az első Only The Brave parfümöt ihlette, indián motívumok díszítik a karját. ? Jelek nélkül születtünk, de én úgy gondolom, hogy fontos, hogy saját testünkön mi magunk is nyomot hagyjunk? /RR/
Unod már, hogy szolgai módon behódolj a divatipar trendjeinek, miközben inkább egy modern, dinamikus, mégis kényelmes stílusra vágysz?
Renzo Rosso a Diesel-t 1978-ban azzal a céllal alapította, hogy egy nagy szeletet hasítson ki magának a ruhaipar forgalmából. Körülvette magát, kreatív , nyitott gondolkodású emberekkel, stílusbeli szabadságot adott nekik abban a reményben, hogy valami egyedülállót tudnak alkotni.
 Renzo Rosso a kezdetektől fogva hitt benne, hogy bemutathat egy olyan stílust, ahol elmosódnak a határok, nem érdekes a nyelv, és minden országban sikeres lehet.
Renzo Rosso marketinget az Egyesült Államokban tanult, kreativitás Olaszországban, és rendszerességet Németországban.
Amellett, hogy a trendformáló, fiatalos képet sikerült megteremtenie, a Diesel a ruházati cikkek, lábbelik, táskák, fehérneműk, szemüvegek, ékszerek és órák világában a tartós, vidám és divatos vonalat képviseli.
Illatai élénkek, fiatalosak. A Diesel első illata, egy mely egyszerűen Diesel néven debütált, különleges uniszex illat, és 1996-ban indult.

Jelenlegi ára: 20 394 Ft
Az aukció vége: 2021-12-01 11:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése