2021. augusztus 28., szombat

Dr. Klimkó Zoltán - Mit horgoljunk? - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Dr. Klimkó Zoltán - Mit horgoljunk?
Szövetkezetek Országos Szövetsége (Budapest) , 1959 Fűzött papírkötés , 120 oldal
Az új könyv bevezetőjéül elsősorban a minták összetételéről kell egy-két szót szólni. A szalaghorgolás egyre növekvő népszerűsége tette szükségessé, hogy a jelen összeállításban több szalaghorgolási mintát közlünk, mint a hasonló korábbi kiadványokban. Számuk megközelíti az összes minta felét, és reméljük, hogy mind jellegükben, mint technikájukban újdonságot tudnak nyújtani olvasóinknak. Elég itt utalni a szakaszos szalagokra, a ritkított szalagokra vagy a széles lyukas szalagokra, amelyekkel hazai kiadványainkban eddig még nem találkoztunk. Azok számára, akik a szalaghorgolás technikáját még nem ismerik - ha nem is minden részletre kiterjedő -, alapos és tömör ismereteket nyújt a könyv, amelyek birtokában valamennyi közölt minta elkészíthető.
A szalaghorgolású minták készítésénél a szöveggel egyidejűleg gondosan tanulmányozni kell a kapcsolási vázlatokat. Nagyobb gyakorlattal rendelkezők számára ez már önmagában is elegendő, de a kevésbé gyakorlottaknak a szöveges rész hasznos segítséget nyújt.
A gyűjtemény másik - nagyobb - részét különböző csillagok és vitrinterítők alkotják. Ezek készítésével kapcsolatban itt egypár olyan körülményre szeretnénk a figyelmet felhívni, ami még gyakorlott horgolók számára is megkönnyíti a munkát

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-08-29 06:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése