2020. november 29., vasárnap

Carl Schmidt Sohn grill, BBQ - 4 részes - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Eladó a képen látható faszenes grill tartozékokkal.
Márka:  Carl Schmidt Sohn
Mivel dobozban van, nem használt, csak a papírdobozt fényképeztem. Négy részből áll
36 cm-es hordozható faszén grillező - Könnyű és könnyen hordozható, bárhol élvezheti a grillezést. Az acélporbevonatú fedél, a tál és a széles grillezőfelület kiváló sütési hőmérsékletet biztosít.
Grill rácsos fordítólapát - Ideális hamburgerekhez, steakekhez és halakhoz, mivel megakadályozza, hogy az étel leessen a grillrács résein keresztül. Könnyen forgatható az egyéni sütési stílusnak megfelelően.
33 cm-es pizzakő csúszkával - Egyenesen a grillre rakva tökéletesen ropogós pizzát készíthetünk! A kordierit kő egyenletesen oszlatja el a hőt annak érdekében, hogy a pizza és a kenyér minél ropogósabb legyen. A csúszka a pizza sütésére és a pizzakőre helyezésre is alkalmas.
30 cm-es barbecue grilltálca- Ideális a kisebb és finomabb ételek, mint például a zöldségek és a kisebb hús- és haldarabok grillezéséhez. Megakadályozza, hogy az étel leessen a főzőrácson keresztül.
Személyes átvétel XI. ker Sasad, este hat és nyolc között, estleg hétvégén.   
Jössz, megnézed, hogy tetszik-e az állapota és vagy elviszed, vagy nem. Nincs negatív értékelés, ha azt mondod a megtekintéskor, hogy nem kell.
Kérem, hogy a személyes átadást telefonon egyeztessük. Rugalmasabb, mint e-mailen. Ha nem veszem fel, de kiírja a számod, visszahívlak.
Postázni nem szivesem postázom a lapát és a kő sérülékenysége miatt.
20 e Ft felett ajándék 5 kg  faszén : )


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 17:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése