2020. október 31., szombat

Wella Magma (36) melírozó készlet, ingyen postával - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Wella magma melírozó készlet, bontatlan. 1 doboz melírfólia (silver (12 cm x 100 méter), 1 db 120 g-os Magma 36 -os színben, 120 ml 9%-os Wella oxi. 14. 000. -os csomag volt, most kedvező áron lehet a Tiéd. ; ) 
Egy lépésben elvilágosító és színképző melírozó por, aranyló ibolya színben.  
Melírozó por - Wella Professionals Magma by Blondor /44 Pigmented Lightener 120 gr:  professzionális termék, amely az Oxyresistan és a Spectralift technológián alapul a kiváló ellenállóságért és az intenzív, tökéletes színárnyalatokért. Akár 6 árnyalatnyi világosítést garantál és egyetlen lépésben színez, lehetőséget biztosítva az egyedi kromatikus kontrasztoknak és szép színjátékoknak. Eltávolítja az elhalványulást, védi és hidratálja a hajat, tiszta, ökéletes, intenzív és provokatív színárnyalatokat biztosít, illetve új színárnyalatokat és -tónusokat hozva létre a már meglévő színek keverésével.
Használata:  az intenzitástól vagy a kívánt világítási szinttől függően a készítményt egy nem fémes edényben össze kell keverni a Magma készítményt vagy az oxidálószert 1: 1, 5/ 2 arányban (bármilyen típusú Wella 1, 9%-ostól 12%-osig tartó oxidálószert lehet használni ), a száraz hajra kell alkalmazni, nem szabad a fejbőrt érinteni, majd következik a samponozás; a hatóidő függ a haj állapotától és a kívánt eredménytől; ajánlott előzetesen elolvasni a dobozban található használati útmutatót.
Személyesen - előre egyeztetett időpontban- a XX. kerületben vehető át hétköznap az esti órákban, ill. hétvégén. (központtól, hídtól 10 perc autóval).   Napközben a IX. kerület központi részén. Csomagként is tudom küldeni.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-01 03:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése