2018. augusztus 31., péntek

Last of Us Remastered ps4 játék - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Eladó a képen látható PS4 játék. A játék csak párszor volt használva.
THE LAST OF US REMASTERED PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
Itt az idő, hogy ismét elmerülj a PlayStation 3-as klasszikus által nyújtotta örömökben, méghozzá nem is akármilyen formában!  A 2013-ban megjelent, megannyi “ Év Játéka” díjat besöprő The Last of Us végre a nagytesóra, azaz PlayStation 4 konzolra jelent meg alaposan felturbózott formátumban! Mivel a PS4 jóval komolyabb grafikai képességekkel rendelkezik, mint elődje, így ezt kihasználva magasabb fokozatra kapcsol a játék,  és még döbbenetesebb jeleneteknek, még látványosabb összecsapásoknak, még izgalmasabb meneküléseknek lehetsz majd szemtanúja, vagy épp irányítója!
A The Last of Us egyedi poszt-apokaliptikus történetével szerzett magának elszánt rajongókat. A történet szerint egy olyan pusztító gombafertőzés terjedt el a világban, amely átvette a gazdatestek (jelen esetben az emberek) felett az uralmat, és teljesen felborította a civilizáció rendjét - a túlélők egymás ellen fordultak: zajlik a versenyfutás a megmaradt készletekért, miközben a két főszereplő, Joel és Ellie megtapasztalhatja, hogy milyen mélyre süllyedhet az emberiség a túlélésért vívott mindennapos küzdelemben.  
Az izgalmas, akciót és lopakodást ügyesen ötvöző játék az elképesztő egyszemélyes sztori mellett multiplayer móddal is rendelkezik, ha egy kis össznépi élet-halál-harcra szomjaznál.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 18:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése