2018. május 31., csütörtök

MaxTv nagyító tv néző szemüveg - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

TV néző szemüveg
Az eszköz a látássérültek tévézését, monitorhasználatát könnyíti meg. A szemüveggel 3 méteres távolságból dupla méretben látható a tévé. A kiemelkedően nagy méretű fókusz tartománynak köszönhetően rendkívül jó minőségű képet kaphatunk. Cilinderkorrekció nem lehetséges.
A MaxTV nagyító szemüveg kifejezetten TV nézésre lett kifejlesztve. A fókusztávolság nagyon felhasználóbarát, erős nagyítással rendelkezik, mely akár megkétszerezi a képernyő nagyságát, és emellett a kapott kép nagyon jó minőségű. A MaxTV távcsőszemüveg optikai adottságai 3 méteres távolságra lettek optimalizálva. A készülék dioptria állíthatóságot biztosít külön mindegyik szemre ± 3 dpt értékben (vagy javítja a tökéletlen látást). A dioptria állíthatóságot arra is fel tudjuk használni, hogy egyéb távolságra fókuszáljuk a szemüveget.
Amire oda kell figyelnünk a használatával kapcsolatban
Nagyon kicsi vagy nagyon nagy pupilla távolság (szem távolság) csökkentheti a látás élességét, mivel a kép nem a megfelelő optikai zónán keresztül képződik a MaxTV segítségével. Ha egyébként olyan szemüvege van amely ± 3 dioptriánál nagyobb erősségű, a dioptria állíthatóság elképzelhető hogy nem kompenzálja kellően a tökéletlen látást, ebben az esetben változtassa a TV-től levő távolságát annak megfelelően, hogy mikor kerül fókuszba a képernyő
Ha normális esetben olyan szemüveget visel amelynek lencséi cilinder korrekcióval lettek kiképezve (pld: asztigmiás), az éles látás a készülékkel nem minden esetben garantálható. Ez a cilinder érték nagyságától függ.
Technikai specifikáció:
Dioptria állítási lehetőség mindkét szemre egyedileg: ± 3 dpt
Nagyítás: 2, 1x
A látás tere: 9º = 1m / 3m
Pupilla távolság: 60-68mm
Súly: 49g
Dioptriakiegyenlítés 1-3 méteren: +/- 3 dpt.
Minimális fókusztávolság: 1. 5 m
A termék új, csak egyszer volt rajtam, amíg kipróbáltam. Ajándékba kaptam, de nekem nem kell.
Személyes átvétel esetén kipróbálható átvétel előtt,  IV. kerületben kora esti órákban.
Utánvétellel NEM postázok!

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 17:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése