2017. szeptember 27., szerda

ÚJ KORG N1R RACK MODUL - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Eladó egy gyakorlatilag nem használt - lakásban tartott - Korg N1R szintetizátor rack modul tápegységgel együtt eladó. Minta 18MB
Poli: 64
Mulrtitimbralitás 32 (16+16 pc-vel)
Módok: program, Combi, Performance, multi.  
Program: 1269 program hangszín, ebből 100 user 
Combi: 402 combi, ebből 100 user
Performance: 32 beállítás. Performance beállításainknál tetszés szerint választhatunk, hogy layer, vagy split módot szeretnénk illetve, hogy a zónára kombi, vagy program hangszínt állítunk be és így egy időben 2 kombi is lehet bekapcsolva a hangszerben. Pl split módban balkézre egy szinti szőnyeg, vonós, vagy kórus hangszínt, míg jobb kézre egy szinti szóló, zongora, orgona, vagy bármi egyéb hangot betehetünk, de van lehetőség arpeggiator hozzárendelésére is. 32 ilyen beállítást készíthetünk és menthetünk le. Ez bőven elég. Valós időben is szerkeszthetjük a performance beállítást.
Multi módra vált a hangszer, amint külső playerről egy nótát küldünk felé midi bemeneten. A modul ismeri a GM, GS, és XG szabványokat, a szabvány változásakor a kijelző háttérvilágítás színe átvált sárgáról zöldre. Ez programozható.
Itt érezzük igazán, menyire sokrétű a kis doboz. Hiszen kombi és program hangjainkkal egy midi billentyűzeten játszhatunk, és playerhez hangmodulként használva meglepően jó eredményt érünk el.
A GMS nótákkal XG, GM, GS verziókban próbálva, meglepően jól szólal meg Korg létére. Ami pedig nem jellemző a gyártóra, különösen nem a vintage hangszerekre. Verejtékes munkával lehet hadra fogható alapokat reszelni hozzájuk. Elég sok fájlt lefuttattam rajta és bizony tetszett a legtöbb esetben amit hallok. Ja egy érdekesség. A hangszerben a lejátszott dalban egyedülálló módon Nem csak GM, vagy program hangokat, hanem kombit is behívhatunk. Így pl egy jellemző szinti szólót egy dögös oda illő kombival is megszólaltathatunk.

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 18:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése