2017. augusztus 28., hétfő

Amerikai gengszter - DVD Amerikai film, Russel Crowe, Denzel Washington - Jelenlegi ára: 440 Ft

Eredeti DVD,  jó állapotban. Amerikai krimi(2007).  5. 1DD eredeti hanggal, 5. 1DD magyar szinkronnal, és felirarattal. Játékidő:  2 óra 30 perc+extrák.  Kép: 16/9. Rendezte:  Ridley Scott. További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.  
Szereplők:  
Frank Lucas
Denzel Washington
Richie Roberts
Russell Crowe
Nicky Barnes
Cuba Gooding Jr.
Trupo
Josh Brolin
Ismertető:
 Frank Lucasra nem figyelt fel senki, míg a belváros egyik fekete főgengszterének hallgatag sofőrje volt. Ám amikor főnöke váratlanul meghal, Frank kihasználja a hatalmi struktúrában keletkezett rést, és felépíti saját birodalmát, megteremti az Amerikai Álom saját személyére szabott verzióját. Zsenialitásának és szigorú üzleti etikájának köszönhetően ő lesz a belvárosi drogkereskedelem ura, tisztább és olcsóbb anyaggal árasztja el az utcákat. Lucas kijátssza a vezető szindikátusokat, és nem csak a megvesztegetések jól kiépített hálózatán keresztül uralja a várost, de ő lesz a legális társasági élet egyik szupersztárja is.
 Richie Roberts a becsületes zsaru, akit a társai kinéznek maguk közül. Elég közel van az utcákhoz, hogy érezze a hatalmi viszonyok elmozdulását a kábítószeres alvilágban. Roberts meggyőződése, hogy valaki az ismert maffiacsaládok fölé került, és gyanítani kezdi, hogy egy fekete játékos bukkant fel a semmiből, és egyenesen a csúcsra tör.
 Lucas és Roberts is szigorú erkölcsi kódex szerint él, ez különbözteti meg őket társaiktól, ettől lesznek mindketten magányos harcosok a törvény két oldalán. A két férfi sorsa összefonódik, ahogy egyre közeleg a leszámolás perce, amelyből csak az egyikük kerülhet ki győztesen.  


Jelenlegi ára: 440 Ft
Az aukció vége: 2017-09-17 22:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése