2016. december 30., péntek

Ganoderma kávé DXN paleo kávé Lingzhi black cofee - Jelenlegi ára: 4 865 Ft

A kávé bármily meglepő, annak ellenére, hogy élvezeti cikk, nem ártalmas, sőt! Rengeteg kutatási eredmény bizonyítja, hogy a kávénak egészségvédő hatása van. Egyre több bizonyíték van rá, hogy a kávé csökkenti az érrendszeri betegségek és a rák rizikóját, mérsékeli a cukorbetegséget, az elhízást, és segít megőrizni a szellemi kapacitást. Tehát napi 2-3 kávé nem csak finom, de egészséges is. A ganoderma kivonatnak köszönhetően serkenti a szervezet őngyógyító képességeit, azaz az immunrendszerünket. Ez a kávé bátran fogyasztható reflux, gyomorsavproblémák vagy magas vérnyomás esetén is!
Több vizsgálat bizonyítja, hogy a koffein gátolja a tumornövekedést, fokozza a kemo- és sugárterápiák hatását. Olasz, amerikai és japán vizsgálatok igazolják, hogy a kávéfogyasztás erős védőfaktor a májcirrhosissal szemben. a rendszeres kávéfogyasztóknak 50-80%-kal csökken a Parkinson betegségre való esélyük.  
Nagyon sokan szeretnek kávézni, de sajnos nem mindenki bírja a kávéfogyasztást magas csersav-tartalma miatt. Sok mindenkinek gyomorsavat, gyomorproblémákat okoz a kávéfogyasztás. Ám a DXN kávékülönlegesség megoldást kínál mindazoknak, akik szeretnék élvezni a kávé áldásos hatását, de szenvednek a kávé okozta gyomorproblémák miatt. A kávéhoz hozzáadott különleges ganoderma kivonat enyhíti, ill. megszüntetheti ezeket a problémákat, mindamellett a ganoderma gomba kivonat további jótékony hatásával élvezetté teszi a kávézást.
Nagy kávé rajongó vagyok, de a kávé az én gyomromat is bántotta. Mivel lemondani nem szerettem volna róla, kipróbáltam a DXN ganodermás kávéját és azóta a kávézás a nap fénypontja számomra. Mivel nem tartalmaz cukrot, így ízesítheted ízlés szerint eritrittel, mézzel, kókuszkrémmel.  
Egy doboz Lingzi Black Coffee 20 db 4, 5 grammos kávétasakot tartalmaz. Egy tasakból 2-3 presszókávét tudsz készíteni, így egy doboz DXN ganodermás kávé 40-60 adag kávé elkészítésére elegendő.  
Ha szereted a minőségi kávét, akkor biztos vagyok benne, hogy kapszulás, vagy párnás kávéfőző géped van. 100%-os arabica kávékapszula ára 90 Ft-tól 180 Ft-ig mozoghat, a kávépárna ára is hasonló. A DXN nem csak 100% arabica kávé, de a legjobb minőségű ganoderma kivonat kombinációja. Nem szükséges hozzá csak forró víz, és bárhol élvezheted az ízét.
Az ár egy doboz Lingzhi Black Coffe-ra vonatkozik. Nagyon fontos, hogy a DXN ganodermás kávé nem a ganoderma gomba őrleményét tartalmazza, mint más hasonló elnevezésű kávé, hanem eredeti ganoderma kivonatot tartalmaz, mely sokkal hatékonyabb!
Összetevők: kiváló minőségű arabica kávé és Ganoderma kivonat.
 

Jelenlegi ára: 4 865 Ft
Az aukció vége: 2017-01-20 20:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése