2016. október 26., szerda

powerbeats 2 wireless fülhallgató - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

powerbeats 2 wireless fülhallgató
Bontatlan, teljesen hibátlan termék.
 
Beats PowerBeats2 vezeték nélküli fülhallgató adatai:
9, 1 méteren belül könnyedén párosítható Bluetooth funkcióval rendelkező iPhone, iPad vagy iPod készülékedhez
Prémium hangminőség
Hat órás üzemidőt biztosító akkumulátor
Izzadtság- és vízálló
Csúszásmentes fogású kábel beépített mikrofonnal és távirányítóval a telefonhívásokhoz
Rugalmas fülhoroggal rendelkezik, könnyebb és kisebb
Teljesítmény és erő
A Beats PowerBeats2 vezeték nélküli fülhallgatót LeBron James fáradhatatlan, tökéletességre való törekvése ihlette - különlegesen könnyű kialakításával és duplameghajtós akusztikai rendszerével lendületben tart a kemény edzések alatt.
Strapabíró konstrukció
Az IPX-4 izzadság- és vízállósági besorolás azt jelenti, hogy a Beats PowerBeats2 veze ték nélküli fülhallgató ellenálló anyagból készült a fülhallgatóktól a gubancmentes, fülre akasztható kábelig. Az integrált távirányítóval ellátott, a nyak hátsó részén végigfutó RemoteTalk kábel felülfröccsöntéssel felvitt bevonatot kapott, így nem szúszik el rajta a kezed, amikor módosítod a hangerőt, számot váltasz, vagy éppen szabad kézzel telefonálsz.
Nagyobb szabadság
Legyen az edzés az utcán vagy egy sportpályán, a Beats PowerBeats2 vezeték nélküli fülhallgatóval bárhol szabadon mozoghatsz. A Bluetooth vezeték nélküli funkcióval akár 9, 1 méterről csatlakozhatszBluetooth-t támogató iPhone, iPad vagy iPod készülékedhez, hogy szabadon mozogva koncentrálhass az edzésre. Hat órányi lejátszási idő a feltölthető akkumulátorral, illetve további egy órányi lejátszási idő a 15 perces gyorstöltési funkcióval.
Teljesítményre tervezve
A mindennapi élet moz galmasságát szem előtt tartva a Powerbeat! s2 vezeték nélküli fejhallgatót könnyűnek és kompaktnak tervezték rugalmas fülhoroggal a kényelmes és biztonságos illeszkedésért.
A tökéletességre törekszik
Hozd ki magadból a legtöbbet edzés közben a teljesen újratervezett, vezeték nélkül Power Beats2 segítségével! Könnyű súlyú kialakításával és akusztikai rendszerével lendületben tart a keményebb tréningek alatt is.
Tartósra tervezve
Ne hagyd, hogy az izzadtság megállítson. A PowerBeats2 nedvességálló a fülbetétektől kezdve a gabalyodásmentes kábelen át. A RemoteTalk vezérlő csúszásmentes borítása segítségével könnyedén válthatsz zenét és hangerőt, illetve a bejövő hívásokat is fogadhatod.
Élvezd a zenét és a szabadságot
A prémium hangminőséget a speciális dupla kialakítású akusztikus rendszer garantálja. A Bluetooth kapcsolattal pedig 9 méterről csatlakozhatsz készülékedhez, hogy szabadon koncentrá lhass az edzésre, a feltölthető akkumulátor pedig hat órányi lejátszási időt biztosít.
Teljesítményhez igazítva
A Powerbeats2 fülhallgatót könnyűnek és kompaktnak tervezték, rugalmas fülkampókkal vannak ellátva a kényelmes és tökéletes illeszkedésért.
Fő jellemzők
Frekvencia átvitel
22 - 20000 Hz
Érzékenység
n. a.
Ellenállás
Extrák
Vízálló, RemoteTalk kábel, Beépített távirányító, mikrofon, Bluetooth-kapcsolat, 9 méteres hatótáv, 6 órás akkumulátor üzemidő, Gyorstöltés
Csatlakozás
Csatlakozó típusa
Bluetooth, micro-USB
 

Jelenlegi ára: 38 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-16 09:55 . powerbeats 2 wireless fülhallgató - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése