2016. június 30., csütörtök

Adidas AX2 Mid Climaproof túracipő -36-os - Jelenlegi ára: 5 350 Ft

Adidas AX2 Mid CP túracipő -36-os- szép állapotban eladó.
Climaproof membrane: Légáteresztő, nagymértékben víz és széláló konstrukció, amely a bakancson vagy a külső felületen használható, a láb szárazon tartása érdekében.
Traxion talp: A külső talpon lévő stoplik maximális tapadást biztosítanak mindenfajta puha felületen, anélkül, hogy túlzott nyomás pontokat jelentenének a láb számára. Eredetileg futballhoz készítették, ahol a kúpos alak kiváló talajbehatolást biztosít a futballcipők szokásos lábra gyakorolt stoplinyomása nélkül, ezért ezek a cipők ideálisak a külső talp maximális tapadását igénylő szabadtéri sportok számára.
Adiprene : A cipő sarok alatti részén található. Segíti a járás közben keletkező ütések csillapítását, ezáltal védi a sarkat, kíméli az izületeket.
Mérete: 36-os
Belső talphossz: 23 cm -az általam mért , a cimkéjén 22, 5 cm szerepel
Nézd meg a többi termékemet is : )
Folyamatosan töltök fel női, férfi és gyermek márkás cipőket -szuper áron, érdemes időnként bekukkantani hozzám, vagy tegyél a kedvencek közé, hogy értesítőt kapj az új feltöltésekről. : )
Kettő vagy több termék vásárlása esetén csak egy postaköltséggel kell számolni. Ez két kilogrammig 950 forint, 5 kilogrammig 1150 forint Vaterafutárral. MPL csomagautomatába súlytól és darabszámtól függetlenül 490 ft.

Jelenlegi ára: 5 350 Ft
Az aukció vége: 2016-07-21 06:48 . Adidas AX2 Mid Climaproof túracipő -36-os - Jelenlegi ára: 5 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése